Onze visie is: het verhogen van levenskracht. Extra levenslust brengen. Wij stimuleren je bij het opsporen van je verborgen talenten, je drijfveren, je bezieling. En we helpen je om deze in te zetten in je dagelijkse werk en leven. Dat is niet alleen in jouw eigen belang, maar ook in het belang van de organisatie waar je werkt of die je leidt.

Bij onze coaching combineren we graag disciplines die op het oog niet echt bij elkaar passen. Wij kiezen voor een verrassende en avontuurlijke aanpak. Die leidt vaak tot onverwachte inzichten. Wie ben je, wat wil je, wat kun je? Met behulp van verschillende technieken helpen we je om op een positieve, oplossingsgerichte manier in je kracht te komen. Indachtig Confucius – ‘Ik luister en ik vergeet, ik zie en ik onthoud, ik doe en ik begrijp’ – werken we via praatje, plaatje, daadje: action Learning of learning by doing.

Afhankelijk van je vraag, focussen we bij onze coaching op je persoonlijke favoriete (leiderschap)stijl, persoonlijke effectiviteit, communicatie, presentatie en levensvragen.

Wij leveren maatwerk en matenwerk: ons programma is niet standaard, maar toegespitst op de vraag en de mens. En zo veel mogelijk ingebed en afgestemd op de dagelijkse praktijk van cliënt en team; we doen het samen.

KEMPS WERKT samen met jou aan:

Loopbaanontwikkeling
Mens-in-organisatie ontwikkeling 

KEMPS WERKT helpt mens en organisatie om verder te komen in de realisatie van hun idealen. Niet door de verandering over te nemen, maar door je te helpen het zelf te doen. Wij zoeken voor elke vraag een passende aanpak. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen, neem dan contact met ons op.